W prawdzie w kwietniu tego roku ale bardzo miło ... Pani Ewelina Czyżewska z portalu Biznes&Styl napisała o nas bardzo fajny artykuł.
Cytując fragment: Ojciec, dwóch synów, a teraz jeszcze i wnuk - prowadzone przez rodzinę Maziejuków Gospodarstwo „FIGA”, od lat specjalizuje się w wyrobie ekologicznych serów z mleka koziego. W dodatku pięknie posadowione, na granicy Beskidu Niskiego i Bieszczadów, w jednym z najczystszych przyrodniczo miejsc w Polsce – we wsi Mszana. Dzięki temu ich mleko jest aromatyczne, pełne wartości odżywczych, a wszystkie produkty charakteryzują się oryginalnym smakiem. Sery „Od Maziejuków” wytwarzane są na bazie tradycyjnych receptur, z niepasteryzowanego mleka. – Nasz ser wołoski zarejestrowany jest jako tradycyjny produkt regionalny – mówi Tomasz Maziejuk. I nie kryje, że sława Maziejuków już dawno wykroczyła hen, poza granice Beskidu Niskiego.
Cała treść TUTAJ
Zdjęcia pochodzą z portalu Biznes&Styl
Comments